akademija za poslovno & osebno rast

Si želite narediti nekaj zase? Ste negotovi v vaših javnih nastopih? Vam konflikti na delavnem mestu povzročajo stres? 

Potem so naša nova izobraževanja prava za vas!

Pričenjamo z novim izobraževanjem – Akademijo za poslovno in osebno rast, ki poleg znanja ponuja tudi tehnike in veščine:

– komuniciranja

– vodenja

– soočanja s spremembami in konflikti

– javnega nastopanja

– upravljanja s časom

Copy of Zakonodaja
Spremembe – kako lahko postanejo vir uspeha (2)
Spremembe – kako lahko postanejo vir uspeha (3)
Spremembe – kako lahko postanejo vir uspeha (1)
2

UČINKOVITA KOMUNIKACIJA

Velikokrat spregledana veščina, pa vendar so od dobre komunikacije odvisni naši odnosi. Na delavnici se bodo udeleženci seznanili s komunikacijskimi tehnikami, s katerimi bo vsakodnevna komunikacija učinkovitejša.

3

UČINKOVITO REŠEVANJE KONFLIKTOV

Konflikti med ljudmi, ki naj bi sodelovali, gradijo zidove. Brez ustrezne pozornosti lahko spor uniči odnos ali zastrupi celo skupino. Nerešeni konflikti terjajo čas, denar in človeške vire organizacije, slabi odnosi kot posledica konfliktov pa močno zmanjšujejo zavzetost za delo. Zato je znanje s področja obvladovanja konfliktov danes ključno. Obvladovanje konfliktov ne pomeni ustaviti ali jih zadušiti. Pomeni preusmerjanje energije konflikta v pozitivno smer oz. pozitiven izid.

4

JAVNO NASTOPANJE

Vodite sestanke ali morate pogosto kaj sporočiti pred skupino ljudi? Imate ob tem cmok v grlu, potne roke in se vam zdi, da nikoli niste dovolj pripravljeni? Nastopanje pred večjo ali manjšo skupino je za večino ljudi neprijetno, a veščine nastopanja lahko natreniramo in postanemo bolj prepričljivi, bolj suvereni in samozavestnejši.

5

UČINKOVITO UPRAVLJANJE S ČASOM

Pomanjkanje časa za vse, kar bi morali ali želeli storiti, je bolezen sodobnega časa. Zato je znanje o učinkoviti izrabi časa izjemnega pomena, tako na delovnem mestu kot doma. Cilj izobraževanja je, da na praktičen način spoznate ključne tehnike za bolj učinkovito delo, hitrejše doseganje ciljev, odpravljanje zavlačevanja itd. Z boljšim upravljanjem s časom povečamo osebno učinkovitost in zmanjšujemo nivo stresa.

6

TIPI OSEBNOSTI

Ljudje smo si različni. Razlike nas bogatijo, hkrati pa so lahko vir mnogih težav, zato je razumevanje teh različnosti ključno za dobre odnose. Na delavnici boste spoznali ključne tipe osebnosti in njihove značilnosti ter kako z njimi komunicirati in hitro reševati težave, ki izhajajo iz različnosti.

7

POSTAVLJANJE CILJEV IN USPEŠNO SPREMINJANJE NAVAD

Ste si že kdaj zastavili cilje, pa vam jih ni uspelo uresničiti? Ste že kdaj želeli spremeniti kakšno (slabo) navado, pa niste bili dovolj vztrajni? Naše zadovoljstvo in uspeh sta v veliki meri odvisna od naših vsakodnevnih navad. Na delavnici si bomo pobližje pogledali psihologijo navad, zakaj jih je tako težko spremeniti, kako vztrajati pri novi navadi. Analizirali bomo, katere navade je dobro okrepiti, katere zamenjati in katere na novo vnesti v našo vsakodnevno rutino.

akademija datumi (1)

SPREMEMBE – KAKO LAHKO POSTANEJO VIR USPEHA

Spremembam se danes v poslovnem okolju ne moremo izogniti in v nas pogosto izzovejo strah pred neznanim. A lahko so tudi vir uspeha, če jih ustrezno obvladujemo in se znamo soočiti s pritiski, ki jih prinašajo. Na delavnici boste spoznali ključne elemente sprememb, kako vplivajo na nas, kje se skrivajo pasti in se opremili s konkretnimi tehnikami, s katerimi se boste lažje soočali z nenehnimi spremembami v delovnem okolju.

akademija datumi

Dodatna specializirana delavnica v štirih srečanjih: KOMPAS DO ODLIČNEGA VODENJA

Uspeh organizacije v veliki meri temelji na vodstvenih veščinah. Bolj kot so vodstvene veščine razvite, bolj odzivna je organizacija, bolje je izkoriščen potencial ljudi, zavzetost je večja in prevladujejo konstruktivni odnosi.

Vodenja se lahko naučimo. Ne gre za naravne danosti, ampak predvsem za izbiro, da se kot vodja želimo razvijati. Program »Kompas do odličnega vodenja« je program, ki se usmerja na razvoj ključnih vodstvenih veščin, ki so in bodo potrebne v razvitem svetu.

Spremembe – kako lahko postanejo vir uspeha (4)

Naročniki na storitve portala TFL

VELIČASTNIH 7 *

840 €

KOMBO 3+1 **

450 €

Dodatna specializirana delavnica

590 €

Veličastnih 7 + Dodatna specializirana delavnica (dodatni 10% popust)***

1233,90 €

POSAMEZEN SEMINAR

150 €

Vsi ostali udeleženci

VELIČASTNIH 7 *

952 €

KOMBO 3+1 **

510 €

Dodatna specializirana delavnica

670 €

Veličastnih 7 + Dodatna specializirana delavnica (dodatni 10% popust)***

1399,50 €

POSAMEZEN SEMINAR

170 €

* VELIČASTNIH 7:
Ob istočasni prijavi udeleženca na 7 delavnic imate poseben 20 % popust na skupno ceno.
** KOMBO 3+1:
Ob istočasni prijavi štirih udeležencev iz istega podjetja/organizacije, se eden izmed njih izbranega seminarja udeleži brezplačno.
ALI
Ob istočasni prijavi na štiri delavnice, eno prejmete brezplačno.

*** VELIČASTNIH 7 + Specializirana delavnica:
Ob istočasni prijavi udeleženca na 7 delavnic in Specializirano delavnico imate poseben popust na skupno ceno.